/ door /   Verslagen / 0 Berichten

Vader Tijd opende voorjaarsbijeenkomst in Hoorn

Speciaal vanwege het 30 jarig jubileum van de VSRP was Vader Tijd afgereisd naar Hoorn om de bezoekers van de Voorjaarsbijeenkomst te verwelkomen. Natuurlijk wilde hij alles weten van het zeilen met ronde en platbodemjachten en wat daaraan zo bijzonder was. Welnu, dat wist men te vertellen: varen geeft vrijheid. Op het water is rust, je bent lekker buiten.

Dankzij de  vereniging doe je contacten op en ontmoet je je ‘Platbodemvrienden’. Maar ook: wie zeilt staat nooit in de rij op Schiphol. Geinspireerd door al deze mooie woorden sprak Vader Tijd nog een fraaie toespraak, legde de nadruk op het feit dat wij op het water de tijd hebben en aan wal vooral de klok is en hij feliciteerde hij de VSRP.

Aan het eind van zijn speech zong hij ons allen toe met een mooi lied, waarvan de tekst te vinden is bij publicaties. De toespraak en het lied werden zeer gewaardeerd. Bij zijn vertrek kreeg Vader Tijd dan ook een warm applaus. Meer weten over Vader Tijd, kijk op www.myradegroot.nl . Heb je het gevoel dat je iets gemist hebt??? Dat klopt!! Maar niet getreurd, er komen nog veel meer jubileum activiteiten.

 

 

Delen


Bericht achterlaten