/ door /   Diversen / 0 Berichten

K2K tour

Goed nieuws! De tocht van Kaag naar Konijn gaat door! Een gezellige aan- en afhaak tour van Holland naar Friesland met inachtneming van zaken als de 1,5 meter afstand en regels waar waterbeheerders of havenmeesters aan moeten voldoen.
Deze K2K tocht is een particulier initiatief. De deelnemers moeten voor zichzelf goed nagaan hoe het met de eigen gezondheid is. Veel handen wassen en bij twijfel niet meedoen. Zorgen voor mondkapjes aan boord mocht dat ergens nodig zijn. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM/rijksoverheid en de protocollen zoals die op de website van de VSRP staan. Alleen zo kunnen we er gezamenlijk een mooie, en vooral gezonde, tocht van maken.

De route:
Start op de Kaag ) 18/19 juli, Daarna richting Braassem of Westeinder (20 juli), via Haarlem [staande mast] of Amsterdam [mast plat] naar het IJ (21 juli), Huizen (22 juli), Spakenburg (23 juli), Zeewolde (24 juli), via Roggebotsluis naar het Kattendiep (25 juli), Zwartsluis of Blokzijl (26 juli), Driewegsluis (27 juli), via Echtenerbrug naar de Noordpunt van de Groote Brekken [minicamping de Lytse Brekken] (28 juli), afhankelijk van het weer en de ruimte verder plannen (29 juli), tocht over Heegermeer naar de Langehoekspôlle oftewel het Konijneneiland (31 juli).
Zondag 2 augustus gaat ieder zijns weegs: naar de Wadden, naar huis, Friesland door

Aanmelden:
Stuur voor 10 juli een email naar: sonneveldniek@yahoo.co.uk.
Vermeld daarin je naam en de naam van je schip, aantal personen die meevaren, het scheepstype en je mobiele nummer en waar je wilt aanhaken.
Of stuur een WhatsApp berichtje naar Niek Sonneveld: 06 51063982.
Iedereen vaart op eigen kosten en eigen risico mee.

Delen


Bericht achterlaten