/ door /   Algemeen Nieuws / 0 Berichten

In memoriam Fred Lion

Ons bereikte het droevige bericht dat Fred Lion op 15 oktober is overleden. Hij was eigenaar van achtereenvolgens de wyldsjitter Lytse Lieuw, de tjotter Greate Lieuw en de staverse jol Jolige Leeuw…..

Zie onderstaande ontvangen mail van familie:

In memoriam Fred Lion

Hiermede deel ik jullie mede dat jullie admiraal van 2008, en mijn vader, Fred Lion op 15 oktober 2019 na een kortstondig ziekbed is overleden.
De houten bootjes en zijn mede-houten-bootjes-vrienden waren een groot onderdeel van zijn wereld. Hij was eigenaar van achtereenvolgens de wyldsjitter Lytse Lieuw, de tjotter Greate Lieuw en de staverse jol Jolige Leeuw.

Afgelopen augustus heeft hij weer kunnen genieten van de reünie in Heeg. Zelfs exact een maand voor zijn overlijden zijn mijn vader en ik een laatste rondje Friesland gaan varen waarvan ik jullie bijgaande foto stuur.

Wellicht kunnen jullie een bericht naar jullie leden uitsturen omdat ik zelf niet precies weet met wie hij bevriend was.

Hartelijk dank,

Daniel Lion

daniellmlion@gmail.com

Delen


Bericht achterlaten