Secretaris VSRP, p/a Melkmeisjeslaan 14, 3454 WV De Meern info@vsrp.nl
header

Doel van de vereniging:

De VSRP is de vereniging voor mensen die graag zeilen (of leren zeilen) met ronde- en platbodemjachten. De vereniging organiseert activiteiten voor de eigenaren en bemanningen van deze schepen. Kennis en informatie over het varen met en het onderhouden van de schepen wordt gedeeld.

Iedereen die het traditionele ronde en platbodemjacht een warm hart toedraagt, is welkom als donateur of als lid. Volgens de statuten kunnen alleen eigenaren van schepen of diegenen die gerechtigd zijn tot het langdurig gebruik van schepen die op de schepenlijst van de SSRP staan, lid worden. Daarom kent de VSRP ook het donateurschap, zodat alle schippers van de vele duizenden ronde- en platbodemjachten welkom zijn.

Leden en donateurs zijn even welkom op alles wat we organiseren. Kortingen op evenementen, cursussen en het abonnement op de Spiegel der Zeilvaart gelden ook voor donateurs. Het enige verschil is dat donateurs geen stemrecht hebben op ledenvergaderingen.

De Vereniging heeft een actieve werkgroep voor kinderen en jongeren, die tijdens evenementen en daarbuiten zorgt voor een eigen spectaculair programma.

Leden en donateurs van de vereniging kunnen deelnemen aan het collectieve abonnement op de Spiegel der Zeilvaart, met aantrekkelijke korting.

De VSRP werkt met iedereen en elke organisatie samen die gelijke of overlappende doelen nastreeft: het behouden, beleven en bevaren van ronde- en platbodemjachten. De VSRP, voor zeilers met ruimte!

Meest recente berichten

nieuws categorieën

VSRP