/ door /   Verslagen / 0 Berichten

Aanbod Ronde & Platbodemvrienden Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

Van onze vrienden in het zuiden ontvingen we het volgende overzicht van hun activiteiten. Bij de activiteiten staat een mailadres, maar u kunt ook in alle gevallen voor meer informatie mailen naar Lieve Verheyden (lieve.verheyden@pandora.be).

Open Scheepvaartdagen Antwerpen 23-25 maart 2018

Vlaamse watererfgoedverenigingen hebben samen een stand op de schippersbeurs in de Waagnatie (nabij het MAS). Demo’s netten breien en zeilnaaien in de stand.

Oostende voor Anker 10-13 mei 2018   

Opgelet: dit jaar vindt dit evenement vroeger in de maand plaats dan anders. Inschrijvingen via hubert.rubbens@telenet.be.

Havenfeesten Brussel 19-20 mei 2018

Dit jaar viert de haven van Brussel haar 25ste verjaardag en dit wordt gevierd met de Havenfeesten op 19 en 20 mei 2018. De organisatoren nodigen hiervoor speciaal het varend  erfgoed uit. Vanuit Antwerpen is Brussel met staande mast te bereiken. Kom je via  de binnenwateren van Oostende naar Brussel, dan kan pas na Baasrode de mast  weer recht gezet worden. Wie heeft er zin in een weekendje in Europa’s hoofdstad? Meld dit dan even aan Pit De Jonge  pit@shiptoshore.be

Haringvreterfeest 13-15 juli 2018

Op veler verzoek gaan we weer met vele platbodems de Haringvreter (tussen Veere en Kamperland)  inpalmen. Leuke spelletjes voor jong en minder jong, een lekkere schippersmaaltijd o.l.v. professionele en minder professionele keukenpieten en de traditionele Katerrace (met of zonder kater) staan weer op het programma.

Dit evenement wordt door de vriendenclub zelf georganiseerd: Lieve.verheyden@pandora.be

 

 

Delen


Bericht achterlaten